Op zoek naar een parketspecialist die meer kan dan alleen schuren? Dan bent u bij Scala Parket aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan parketdiensten aan, van het leggen van nieuwe vloeren tot het renoveren van oude vloeren. We zijn gespecialiseerd in alle soorten parket, van massief hout tot laminaat.

In deze blogpost bespreken we de verschillende parketdiensten die we aanbieden. We bekijken ook wat ons onderscheidt van andere parketspecialisten.

Onze parketdiensten

Scala Parket biedt de volgende parketdiensten aan:

  • Legging van parketvloeren: Wij leggen alle soorten parketvloeren, van massief hout tot laminaat. We werken met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt gelegd.
  • Onderhoud van parketvloeren: We bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten aan, waaronder schuren, afwerken, oliën en waxen. We kunnen u ook adviseren over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden.
  • Renovatie van parketvloeren: Is uw parketvloer oud en dof geworden? Dan kunnen we deze renoveren door hem te schuren en opnieuw af te werken. Zo krijgt uw vloer weer een prachtige glans.
  • Reparatie van parketvloeren: Heeft uw parketvloer schade? Dan kunnen we deze repareren. We vervangen beschadigde planken en herstellen krassen en vlekken.
  • Voorziening van parketonderhoudsproducten: We verkopen een breed scala aan parketonderhoudsproducten, waaronder olie, wax, reinigers en onderhoudsproducten.

Waarom kiezen voor Scala Parket?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Scala Parket:

  • We hebben meer dan 20 jaar ervaring: We zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in parket. We hebben dus alle kennis en expertise in huis om uw parketvloer perfect te verzorgen.
  • We werken met de beste materialen en technieken: We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw parketvloer van de hoogste kwaliteit is.
  • We bieden een breed scala aan diensten aan: We bieden een breed scala aan parketdiensten aan, zodat u altijd de service kunt vinden die u nodig heeft.
  • We zijn klantgericht: We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We werken dan ook altijd met veel aandacht en zorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vergelijkbare berichten